Kinderopvang

Kinderopvang de Wetelaar

Woon je in Doesburg en zoek je een kinderdagverblijf, peuterspeelgroep (voorheen peuterspeelzaal) of BSO voor je zoon of dochter? Een veilige en inspirerende plek waar jouw kind zich thuis voelt en waar het zich optimaal kan ontwikkelen? Een plek waar samen werken en samen leren centraal staat? Dan ben je bij De Wetelaar aan het juiste adres. In de wijk Beinum zitten onze peuterspeelgroep en BSO samen met de Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar in een ruim en licht schoolgebouw.

  • Kinderopvang in de wijk Beinum in Doesburg
  • Voor kinderen van 0 tot 13 jaar
  • Fijne en nauwe samenwerking met basisschool De Wetelaar
  • Samen leren en samen werken staat centraal
Openingstijden
Maandag
07:30 – 18:00
Dinsdag
07:30 – 18:00
Woensdag
07:30 – 18:00
Donderdag
07:30 – 18:00
Vrijdag
07:30 – 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Adres
Zanderskamp 95
6983 CG Doesburg

Tel: 06 – 16 61 18 33
E-mail: psgdewetelaar@kinderopvangspelenderwijs.nl
LKR: 119085707

Peuterspeelgroep

Bij De Wetelaar komt jouw peuter in een kleinschalige en huiselijke omgeving terecht. Iedere dag komen er maximaal 16 kinderen spelen. We bieden peuters leuke activiteiten aan in een rijke speel- en leeromgeving.

Onze peutergroep biedt voor- en vroegschoolse educatie (VVE). In dit leerprogramma besteden we extra aandacht aan taalontwikkeling, rekenvaardigheid, motorische ontwikkeling en sociaal-emotionele ontwikkeling. Onze pedagogisch medewerkers zijn speciaal opgeleid om ieder kind op zijn eigen manier, in zijn eigen tempo te begeleiden. Zo maken alle peuters een zo goed mogelijke start op de basisschool.

We begeleiden ieder kind in zijn individuele ontwikkel- en leerlijn. Die doen we op vier domeinen: de sociaal-emotionele vaardighedende motorische vaardigheden en op taal– en rekengebied.

BSO

Zit jouw kind op de basisschool? Dan is het welkom bij onze voorschoolse, naschoolse en/of vakantieopvang. We hebben een aparte ruimte in de basisschool die huiselijk oogt.

Jouw kind voelt zich zeker thuis bij ons. We hebben een ruim aanbod van stimulerend spelmateriaal dat aansluit bij de verschillende leeftijden en interesses. En jouw kind mag meedenken over de activiteiten die we organiseren.

In de vakantie organiseren we samen met BSO De Horizon een leuk vakantieprogramma voor de kinderen.

Medewerkers Spelenderwijs

Tia Nikkels

pedagogisch medewerker PSG

Gerrie Brunsveld

pedagogisch medewerker PSG

Jarno Doornink

pedagogisch medewerker BSO

Log in als klant